What's New

What's new

Het voorjaar komt er weer aan en dat houdt in een nieuwe, leuke collectie kaarten. Housevitamin laat zich inspireren door de nieuwe trends van 2019. Vooral veel nieuwe motieven en inspirerende teksten. In deze blog zie je een voorproefje van een aantal nieuwe prints die ik heb mogen ontwerpen voor Housevitamin.


Blij Eye

Het nieuwste design van Housevitamin Blij Eye is geïnspireerd op de Housevitamin eye spiegel die verkrijgbaar is in het zwart en neutraal. Alleen is dit patroon op een abstracte manier ontworpen. Dit geeft een speels effect op de kaart.  Echt een eyecatcher om te hebben.


RELAX

RELAX en cactussen komen weer terug! Deze motieven zijn al bekend bij Housevitamin, maar nu worden ze samen gekoppeld. Mega leuk om in een fotolijstje te doen of gewoon als kaart te versturen.


Summer Vibes

De zomer komt er weer aan. Iedereen is weer toe aan het mooie weer. Deze flamingo’s gaan daar voor zorgen en brengen de zomer met hen mee.Vamos a la playa

Deze tekst komt veel voor in een aantal zomer nummers. De tekst betekent letterlijk we gaan naar het strand! Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Dit is namelijk echt een hit om te hebben. Leuk voor verjaardagen of voor jezelf.
Bokkoud en Blafheet

De veelgebruikte termen van Thomas, hij zegt altijd “Bokkoud”, als hij het koud heeft en ‘Blafheet” als hij het warm heeft. Voor Bokkoud is er gebruik gemaakt van de bekende Housevitamin stipjes. Deze zijn nu terug gekomen in een witte variant. Het patroon met de hondjes voor Blafheet zijn nieuw en maken de kaart gezellig!

 

Dit was alvast een voorproef de rest blijft nog even een verassing, houd zeker de website in de gaten!

 

Auteur: LadesignNL

Datum: 13 maart 2019