Vitamientjes voor je interieur

Vitamientjes voor je interieur by @puurenprachtig

Welke interieur junkie houdt er nou niet van? Toffe woonaccessoires! Als interieur stylist en blogger ben ik altijd op zoek naar leuke items. Net even iets anders dan standaard. En laat nou de collectie van Housevitamin hierop inspelen. Een jong en hip Nederlands merk dat in Nederland verkrijgbaar is voor particulieren bij diverse verkooppunten. Ook zijn de producten business to business verkrijgbaar.

49666804_354000062084193_2580732396605276160_n

Mischa en Thomas zijn het kloppende hart achter Housevitamin en maken samen Housevitamin een uniek merk in de Nederlandse interieur business. Een groot deel van de collectie van Housevitamin is te vinden in brandshops bij o.a. Loods5. Tevens zijn ze ieder jaar met een mooie grote stand te vinden op de VT Wonen & Design beurs.


49938839_533909967091610_6818894579702431744_nWat is nou zo leuk aan Housevitamin? Ik zeg…vitamientjes voor je interieur! Leuke woonaccessoires die je interieur opvrolijken. Wie wil dat nou niet? Alles van dit merk is gewoonweg heel tof en er zitten ook een heleboel ‘huisvitamientjes’ bij, met een knipoog. En dat maakt Housevitamin zo leuk. De collectie bestaat veelal uit zwart, wit, grijs en naturel tinten. Ook komen koper en goud met regelmaat terug. Iets wat je in vele interieur stijlen weer kwijt kan. Denk hierbij aan Scandinavisch, Botanisch, Landelijk maar ook Modern en Minimalistisch of Stoer en Industrieel.


De producten zijn opgedeeld in diverse categorieën:

○ Storage Stuff: Bestaande uit collectie zeegras manden en wandrekken en stoere metalen opbergers.

○ Funny Figures: De naam zegt het al. Grappige items als bijvoorbeeld een lama die je als eyecatcher in je interieur kan plaatsen. Maar ook mooie spiegels

○ Lighten Up: De mooiste kandelaars en lampen. Wederom met een knipoog. Zo is er een lamp en kandelaar in de vorm van een ‘gun’. Heel stoer dus! En natuurlijk nog veel meer….

○ Cozy Cushions: Heerlijke kussens met een toffe print of tekst.

○ Party of the Plants: Je hoeft helemaal geen groene vingers te hebben om toch planten in huis te halen. Check de mooie cactussen collectie…et voilà! Ook zijn er nog een paar andere kunstplanten beschikbaar in de collectie.

○ Funky Ceramics: Geen tegeltjeswijsheden, maar mooie, eigentijdse prints op een tegeltje in een houten houder. Helemaal hip en hot! En nieuw in de collectie.

○ Fun with Vases: Geen 1 vaas is standaard, maar allemaal een eigen identiteit. Stuk voor stuk musthaves.

○ Happy Home Furniture: Ook heeft Housevitamin een aantal kleinmeubelen waaronder stoere bijzettafels.

○ Stationary, Cards & Posters: Altijd leuk om te hebben. Grappige posters en kaarten. Met een leuke print of gekke tekst die je een glimlach op het gezicht geven. En hoe tof is het als je die kwijt kan in een mooie houder of memorek.Zo zie je maar weer…een zeer uitgebreide collectie! Hou Housevitamin in de gaten op Instagram, Facebook, Pinterest, Youtube en Twitter. Wordt ook fan en pimp je interieur!

Meer lezen van Jannet? Volg haar op Instagram of bekijk haar andere blogs hier