Styling tips voor de wand

Styling tips voor de wand

We willen allemaal wel eens wat anders qua huisinrichting, want op een gegeven moment ben je gewoon toe aan verandering. Vaak denken mensen dan gelijk aan het verschuiven van meubelen of misschien zelfs aanschaf van nieuwe meubels.


In deze blog laat ik jullie zien hoe je een nieuwe sfeer kan creëren met kleine accessoires. Je kunt namelijk ook kleine dingen aanpassen waardoor je gelijk een nieuwe look creëert! Heb je geen idee wat ik bedoel, niet getreurd, ik laat het je zien!Er zijn ontzettend veel manieren om je huisinrichting te veranderen! Te veel om in 1 keer op te noemen. Vandaar dat wij vandaag in gaan op alleen een wand mooier maken en daardoor meer sfeer aan de ruimte te geven. Een voorbeeld hiervan is wanddecoratie.

Wanddecoratie

Decoratie die aan de muur hangt is mede bepalend voor de sfeer die in een interieur gecreëerd wordt. Het is belangrijk om goed na te denken over de wanddecoratie. Of je nu een wand in de woonkamer, slaapkamer of hal wilt opfleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zetten diverse mogelijkheden voor jou op een rij!

Manden aan de muur

De muur een beetje opvrolijken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Wat ontzettend leuk is, zijn manden aan je muur. We zien het steeds vaker, of we nou in een woonwinkel lopen, toevallig een plaatje tegenkomen op internet of in een tijdschrift.

De eyecatcher van je wand

Het idee van de manden kan ook uitgevoerd worden met andere accessoires, neem bijvoorbeeld een mooi wandrek. Mijn tip is doe het gewoon, verzamel verschillende items en hang ze gewoon op! Kijk wat het resultaat is, je zult vast versteld staan. Door dit te doen geeft het je muur meer allure en wordt jouw muur ook nog eens super origineel! Kijk voor meer inspiratie ons styling filmpje, klik hier.

Welke accessoires hang jij op? Of heb jij nog meer leuke ideeën? Laat het ons dan weten! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen!