Housevitamin op TV

Housevitamin is steeds vaker te zien op de Nederlandse televisie. Als team spotten wij steeds vaker veel van onze items in series zoals 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en verschillende programma's zoals 'Eigen Huis en Tuin’ en ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis'. Elke keer als iemand het op tv spot, deelt ons team dit met elkaar op de Housevitamin team WhatsApp-groep.
Het maakt ons allemaal zo trots!


Hieronder laten wij een aantal mooie stylings zien.

# VT Wonen Weer Verliefd op je Huis - Eva in Mijdrecht (Foto's: Barbara Kieboom)
In deze aflevering heeft Eva onze dierenkandelaren gebruikt om een jungle kamer te creëren.
En zie je hoe de nijlpaard kandelaar de spotlight opeist?

Animal party# Eigen Huis & Tuin in Santpoort Noord (Foto: Loods 5)
In deze aflevering werd een drive-in bar gemaakt met hotel uitstraling. Kijk onze panter tafel eens samen met onze gouden kandelaar de blits maken!


Panthertable


# VT Wonen Weer Verliefd op je Huis - Eva in Alblasserdam
(Foto's: Barbara Kieboom)

In deze aflevering combineert Eva twee stijlen: romantisch en industrieel. Housevitamin past bij alle stijlen en dat blijkt in deze aflevering heel goed! De gang is prachtig gestyled met onze tijdloze kapstok en spiegel, welke beiden een handig plankje hebben.

combi van stijlen


In de keuken komen onze dierenhangers goed van pas voor de hand- en theedoeken. En wat een gezellig tafereeltje is er ontstaan op de eettafel: terrazzo en de lama gaan prachtig samen!

HV creations# Eigen Huis en Tuin in Heemskerk (Foto: Loods 5)
Onze set van 2 tafels is een prachtige aanvulling op de borreltuin.


HV GardenIk hoop dat de bewoners uit deze afleveringen er veel plezier van hebben. Het is in ieder geval geweldig om te zien hoe Housevitamin gecombineerd wordt met andere items en past binnen zo veel verschillende stijlen. Dat is precies waar Housevitamin voor bestaat: altijd passend en altijd leuk.


Het allerbeste en allerliefste gewenst, Mischa


Chairs