Housevitamin op TV

HOUSEVITAMIN GESPOT

Housevitamin is steeds vaker te zien op de Nederlandse televisie. Als team spotten wij steeds vaker veel van onze items in series zoals 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en verschillende programma's zoals 'Eigen Huis en Tuin’ en ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis'.  Elke keer als iemand het op tv spot, deelt ons team dit met elkaar op de Housevitamin team WhatsApp-groep.
Het maakt ons allemaal zo trots!

Hieronder laten wij een aantal mooie stylings zien.

# VT Wonen Weer Verliefd op je Huis - Eva in Mijdrecht (Foto: Barbara Kieboom)

In deze aflevering heeft Eva onze dierenkandelaren gebruikt om een jungle kamer te creëren. En zie je hoe de flamingo kandelaar de spotlight opeist?

# Eigen Huis & Tuin in Santpoort Noord (Foto: Loods 5)

In deze aflevering werd een drive-in bar gemaakt me een hotel uitstraling. Kijk onze pantertafel eens samen met onze gouden kandelaar de blits maken!

Panthertable

# Eigen Huis & Tuin in Heemskerk (Foto: Loods 5)

In deze aflevering staan onze set van ronde tafels is een prachtige aanvulling op de borreltuin.

HV Garden

Ik hoop dat de bewoners uit deze afleveringen er veel plezier van hebben. Het is in ieder geval geweldig om te zien hoe Housevitamin gecombineerd wordt met andere items en past binnen zo veel verschillende stijlen. Dat is precies waar Housevitamin voor bestaat: altijd passend en altijd leuk.

Hieronder nog een paar mooie tv momenten van onze HV items, voor meer inspirerende foto's met onze items kun je altijd de stories in de gaten houden of kijken tussen de getagde foto's hier. Als jij ons spot op TV laat het ons weten!