5 ideeën met seagrass baskets

Je ziet ze wel vaker: manden van zeegras in allerlei verschillende maten, kleuren en patronen. Ook Housevitamin heeft een behoorlijk grote collectie van deze manden. Vandaag geef ik vijf tips over hoe je deze manden kunt gebruiken.

 

Tip 1

Gebruik deze manden om plaids en/of kussens  in op te bergen. Je kunt op deze manier overbodige kussens of plaids opbergen en het ziet er ook nog eens stylish uit!

 

 

 

 

 

Tip 2

Is om de manden te gebruiken als opbergmanier voor toiletrollen. Ook kun je de toiletrollen vervangen voor bijvoorbeeld gastendoekjes. In ieder geval zijn deze manden  heel goed te gebruiken in de badkamer!

 

                                                                       

 

 

Tip 3

In deze manden kun je natuurlijk van alles opbergen, zoals je op de foto hiernaast kunt zien. Van kaarsen en knutselspullen tot kaarten of elektronica. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te bedenken.

 

 

 

 

Tip 4

Is om de manden te gebruiken als opberger voor tijdschriften. Zo liggen de tijdschriften niet op een stapel in een hoekje, maar krijgen ze een mooie plek in ieder interieur!

 

 

 

 

 De laatste tip van deze blog


Gebruik deze manden om (nep)planten in neer te zetten. Dat is eens weer wat anders dan een pot! Varieer vooral met meerdere (nep)planten om een leuk en speels effect te krijgen.


Volgende week weer een ander product en 5 nieuwe tips om je interieur net een stukje leuker te maken!