10 tips tegen ‘Wall Stress’: als de muren op je afkomen, kun je ze maar beter mooi maken!

Komen de muren al op je af? Dan kun je ze maar beter wat leuker maken! Lees hieronder hoe jij jouw muren leuker maakt met onze hangende items.

#1 Metalen wandplanken

Met deze metalen wandplanken sla je de plank nooit mis! Je kunt er verschillende objecten op showen. Varieer daar ook flink mee door er steeds weer iets anders op te zetten.

Metalen wandplanken# 2 Memorek
Metalen memorekken kun je eindeloos stylen: niet alleen met kaarten, maar alles dat je aan een knijpertje kunt vastmaken. Wat dacht je van: een monsterablad, droogbloemen, kruiden, handtas, lantaarns etc.

Memorek

#3 Muur Dieren
Onze dieren staan altijd voor jou klaar om je op te vrolijken.


Muur Dieren

#4 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..
Spiegels doorbreken een muur, brengen ruimte met hun spiegelbeeld en je haalt met sommige spiegels letterlijk het zonnetje in huis!

Spiegeltjes


#5 @Budgethome Wandkastje met lamp
Dit metalen wandkastje is ontworpen door @Budgethome en is te gek! Het zal jouw mooiste pronkstukken showen en is tegelijkertijd ook een lichtpunt.

Budgethome collection


#6 Kapstok
Handig en leuk: dat zijn onze kapstokken. Het maakt niet uit wat je er allemaal aan hangt, want ze showen alles met klasse!

Kapstok

#7 Weerkaatsende kaarshouders
De weerkaatsing van het licht dat je dankzij deze kandelaren ziet is een heus kunstwerk. Hiermee bevrijd je jouzelf en jouw muren van verveling.

Weerkaatsende kaarsenhouders

#8 Tijdschriften rek
Dit metalen rek voor tijdschriften staat niet toe dat jij jouw tijdschriften nog weggooit, want hij zal ze showen als een kunstwerk! Met alle prachtige covers van jouw magazines kun je een heus kunstwerk op jouw muur creëren. Bovendien heb je nu altijd jouw favoriete tijdschriften binnen handbereik en laat dat nu eens heel handig zijn.

tijdschriften brengen kleur

#9 Muurbloempje
Wie ooit bedacht heeft dat muurbloempjes saai zijn, heeft het mis. Dit muur vaasje zal je te allen tijde opfleuren.

muurbloempje

# 10 Houten poster houders
Tenslotte: de makkelijkste manier om jou zelf en jouw muur op te vrolijken is door posters op te hangen. Onze houten posterhouders zijn altijd leuk en het is super makkelijk om posters om te wisselen.

poster houders van hout

Wij zijn dol op dingen ophangen en hangen ook vaak items op die daar niet perse voor bedoeld zijn. Maar… dat is een leuk onderwerp voor een andere blog!

Ga naar ons Pinterest account @Housevitamin voor nog meer inspiratie en styling tips!


Het allerbeste en liefste gewenst,

Mischa


Mischa aan het werk